Hva vi er interessert i

Vi ønsker Tesla Model 3ere inn på bukken for å filme og dokumentere omfanget av rust og flassing av lakk rundt hjulkassene allerede etter noen få år på veien.

Vi er interessert i en bil som har mye overflaterust og flassing av lakk rundt hjulkassene. Dette innebærer typisk biler som har kjørt vesentlig mye på kort tid og som kjører på salta veier.

Hva tilbyr vi

Dersom det viser seg at bilen er aktuell for filming starter vi med å løfte bilen på bukken, demontere hjul, innerskjermer og deksler. Så rengjør vi med trykkluft før vi inspiserer hulrom med hulromskamera og filmer eventuelt rust. Så filmer vi og dokumenter eventuell rust på flatene i hjulkassene, hjulopphenget, under frunken og eventuell flassing av lakken rundt hjulkassene. Så sprøyter vi hele bilen før vi monterer alt og gir deg livstidsgaranti mot gjennomrusting uten kostnad for deg.

Dette bildet er hentet fra nettet.
Bilen din kan være interessant selv om den har mindre rust enn på bildet her. I skjemaet under kan du legge ved bilder som viser rustangrep på bilen din

Dette gjør vi i samarbeid med Oslo Antirust, Østre Aker Vei 205, 0975 Oslo, som står ansvarlig for gjennomføring og behandling.

Skjema for Tesla Model 3 eiere

Hvor ofte kjorer du på salta veier? (daglig) *
Bare velg 1
Vi trenger bilder av hjulbuekanten på bilen din for å sammenligne slitasje og rust.

Markedets beste garanti

Vi er best der det ruster mest!

Når vi sier at Fluid Film lanolinolje er markedets beste antirustmiddel, er ikke dette noe vi påstår, men noe vi garanterer i form av markedets beste antirustgaranti.

Siden Fluid Film lanolinolje kan stoppe rust uten å fjerne den betyr dette at vi kan gjøre en bedre jobb på kortere tid for mindre penger. Dette avspeiles i garantiene våre som er langt bedre enn konkurrentenes.

Garantibestemmelser og vilkår

 

Bilforhandlerene hevder at fabrikkgarantien beskytter deg, men ifølge Motor dekker ikke garantien de mest vanlige gjennomrustingene.

Skjema som følger garantibehandling
(klikk for større versjon)

Garantibehandling

Gratis Garantibehandling til en verdi av 8600,-

2 år

Rebehandling

Utføres som oppfølging etter Garantibehandling med 2-års intervall.

2 år

Rebehandling

Gjentas etter 2 år.

2 år

Garantibehandling

Ny garantibehandling etterfulgt av 2 rebehandlinger.

2 år

Rebehandling

rebehandling 2 ganger etter garantibehandlig med 2 års mellomrom.

Behandlingsforløpet fortsetter som vist ovenfor. Om ønskelig sender vi ut innkalling for å enkelt kunne følge intervallet.