Vi mener at Fluid Film er markedets beste antirustmiddel, og det gjør det naturlig å følge opp med å gi markedets beste antirustgarantier.

Når du som kunde velger rustgarantibehandling på en bil som er under 3 år gammel, får du livstidsgaranti mot gjennomrusting under forutsetning av at du følger opp behandlinga etter våre innkallinger.

Velger du rustgarantibehandling på en bil som er mellom 3 og 10 år gammel, får du 10 års garanti mot gjennomrusting under forutsetning av at du følger opp behandlinga etter våre innkallinger.

Rustgarantien vår er mer omfattende og har færre forbehold enn fabrikkgarantiene.

Her kan du lese mer om vår antirustbehandling, og se våre ulike pakker.

For begge garantiordningene gjelder følgende:

Bilen skal gjennomgå og bestå en rustkontroll ved verkstedet vårt, før påfølgende behandling. Rustkontrollen og den påfølgende behandlinga utgjør garantibehandling som har en pris som starter på kr 6100,- for  de rimeligste personbilene. Tillegg for større biler.

Deretter følger disse prisene som gjelder hele året bortsett fra april og mai da er det 200 billigere:

    1. Oppfølgingsbehandling (identisk med standardbehandling) etter ca 2 år.  kr 3300,- inkl mva
    2. Oppfølgingsbehandling (identisk med standardbehandling) etter ca 4 år.  kr 3300,- inkl mva
    3. Garantibehandling etter ca 6 år fra kr 6100,- inkl.mva.

Deretter med samme syklus sålenge livstidsgarantien ønskes opprettholdt. 10-årsgarantien følger naturlig nok samme syklus inntil 10 år. Prisene gjelder personbil/stasjonsvogn og er inkl. mva.

De nevnte prisene er dagens priser og vil bli justert i takt med prisutviklinga. Prisene er inkl. mva. og det er tillegg for større biler.

Les mer om hvordan en rustgarantibehandling foregår her.

Rustgarantiene dekker ikke følgende:

  1. Lakkrustflekker med mindre de kommer som følge av gjennomrusting.
  2. Hengerfeste, stigbrett, eksosanlegg, bremserør, bremseskiver, bremseskjold, drivstoffrør og drivstofftanker med tilhørende påfylling- og ventilasjonsrør.
  3. Rustskader som følge av karosseriskader pga. ukyndig jekking eller ikke fagmessig oppretting og lakkering etter skade.

Garantibehandling

Tar du en Garantibehandling, betaler du for en grundigere behandling som tar lengre tid. Vi tar av alle fire hjula og demonterer innerskjermerene foran og bak. Det blir behandlet med et seigere middel i hjulkasser og på områder som er utsatt for sprut fra hjula. Dessuten skriver vi ut en garantiseddel og avtaler neste behandling. I tid bruker vi halvannen time lenger enn en standardbehandling.

Hovedbehandling

Tar du en Hovedbehandling, er det samme prosess som Garantibehandling, men uten garantidelen. En Hovedbehandling koster 1000 kroner mindre enn en garantibehandling.