Les referanser fra fornøyde kunder som har fått antirustbehandling hos Funderud Antirust.Vår firmahistorie med Funderud Antirust startet i 1970, da Odd Funderud kjøpte en billøftebukk og en brukt kompressor. Tanken var at utstyret kunne brukes til reparasjoner og til å understellsbehandle egne biler med olje. Etter hvert kom venner, bekjente og naboer innom for å få bilen sin behandlet. I 1988 tok sønnen Matti og  svigerdatter Anne-Brit  over, og  driver firmaet fortsatt i dag.

Den første høsten behandlet vi 300 biler. I dag har vi behandlet rundt 65.000 biler. og sitter inne med et erfaringsgrunnlag som er unikt i norsk sammenheng.

Slapp av på venterommet mens vi behandler bilen din

En understellsbehandling hos Funderud Antirust tar halvannen til tre timer. Mange velger å vente i vårt hyggelige venterom. Kontorbygget, som ser ut som et bolighus, har trådløst internett slik at du kan sitte å jobbe, slappe av, høre på radio, ta en kaffe eller slå av en prat med kontorpersonalet eller andre kunder.

Hos oss kan du ta en pause fra hverdagen, mens understellet på bilen din får en optimal beskyttelse.

Enkelt å få time

Hos Funderud Antirust kan du enkelt bestille time på nett. Siden behandlingen er såpass effektiv, rekker vi mange biler i løpet av en uke – det er derfor sjelden lang ventetid på behandling hos oss. Mange av våre kunder kommer igjen år etter år, og har stående avtale hvor vi  følger opp med timeforslag som vanligvis har toårsintervall.

På denne siden kan du bestille time for din neste understellsbehandling.

Du får ned livsløpskostnaden på bilen din

Rustbehandlingen hos oss er rimelig, og i tillegg øker den verdien på bilen din. Ved å være føre var og behandle bilen fra den er ny, øker verdien betraktelig. Du slipper også utgifter til reparasjon av bremser og bærende konstruksjoner på bilen.

Det er billigere å forebygge rust, fremfor å fjerne gammel rust!

Vi tilbyr antirustgaranti

Vi antirustbehandler bilene med det vi mener er markedets beste antirustmiddel nemlig Fluid Film lanolinolje. Dette kombinert med markedets mest omfattende og samtidig en av de lengste erfaringsgrunnlagene, gjør at vi kan tilby en antirustgaranti som ingen andre antirustmidler i det norske markedet.

Verdt å ta seg turen

Du finner Funderud Antirust i Eidsberg i Østfold. Mange av våre kunder kommer langveis fra, og vi har hatt kunder fra hele Norge. Dette beviser at det virkelig er verdt turen, men for alle som bor i Østfold, Oslo og Vestfold er det ikke lange turen. Vi har også mange kunder som kommer fra Sverige.

Ønsker du å understellsbehandle bilen din andre steder, anbefaler vi deg å ta turen til Oslo Antirust AS, Buskerud Antirust AS, Vestfold Antirust eller Grenland Antirust AS.