Bilunderstellsbehandling, antirustbehandling, understellsbehandling, oljebehandling, lanolinbehandling og rustbehandling? Se filmen for før- og etter bilder.


 

Vi opplever noen ganger at kunder tror eller lurer på om det er en betydningsforskjell mellom f.eks bilunderstellsbehandling, understellsbehandling, antirustbehandling og rustbehandling noe vi vil presisere at det ikke er. Begrepene oljebehandling og lanolinbehandling bruker vi om understellsbehandling med henholdsvis olje og lanolin. Brukes ordet oljebehandling bør det presisereres hva slags olje som brukes, mens lanolinbehandling bør være klart.  Fluid film var lenge det eneste antirustmiddelet på lanolinbasis i markedet. Nå er det kommet et par konkurrenter som bare har det til felles med Fluid Film at de har lanolin som basis. Hvilke tilsetningsstoffer de har, om de er løsemiddelfrie, miljøvennlige og med like gode smøreegenskaper er det opp til produsenten/importøren å vise. De har i hvertfall vært langt kortere tid i markedet og heller ikke en referanseliste som er i nærheten av den du finner her: (referanser)

 

 • Standardbehandling

  Standardpakke inkluderer rengjøring med trykkluft, demontering av plastdeksler på understellet/hjuloppheng, tørking, sprøyting av understell og hulrom med Fluid film NAS. Sprøyting av dører, panser, bakluke og innsida av innerskjermene med Fluid Film Liquid A.

  Pris fra 2700,- inkl. mva

  Klikk her for å booke time
 • Hovedbehandling

  Plusspakke omfatter i tillegg til Standardpakka demontering av innerskjermer foran og bak og sprøyting av slitasjeutsatte steder med Fluid Film fett type Gel BN.

  Pris fra 4300,- inkl. mva

  Klikk her for å booke time
 • Garantibehandling

  Garantipakke innledes av en 40 punkters rusttest som må bestås før bilen går videre til behandlinga som er den samme som for Plusspakka. Bestått rusttest + plusspakke er altså lik Garantipakke.

  Pris fra 4700,- inkl. mva

  Klikk her for å booke time