Bilunderstellsbehandling, antirustbehandling, understellsbehandling, oljebehandling, lanolinbehandling og rustbehandling? Se filmen for før- og etter bilder.


Vi opplever noen ganger at kunder tror eller lurer på om det er en betydningsforskjell mellom f.eks bilunderstellsbehandling, understellsbehandling, antirustbehandling og rustbehandling noe vi vil presisere at det ikke er. Begrepene oljebehandling og lanolinbehandling bruker vi om understellsbehandling med henholdsvis olje og lanolin. Brukes ordet oljebehandling bør det presisereres hva slags olje som brukes, mens lanolinbehandling bør være klart.  Fluid Film var lenge det eneste antirustmiddelet på lanolinbasis i markedet. Nå er det kommet et par konkurrenter som bare har det til felles med Fluid Film at de har lanolin som basis. Hvilke tilsetningsstoffer de har, om de er løsemiddelfrie, miljøvennlige og med like gode smøreegenskaper er det opp til produsenten/importøren å vise. De har i hvertfall vært langt kortere tid i markedet og heller ikke en referanseliste som er i nærheten av den du finner her: (referanser)

 

 • Fluid Film lonolinolje standardbehandling

  Standardbehandling

  Standardpakke inkluderer rengjøring med trykkluft, demontering av plastdeksler på understellet/hjuloppheng, tørking, sprøyting av understell og hulrom med Fluid film NAS. Sprøyting av dører, panser, bakluke og innsida av innerskjermene med Fluid Film Liquid A.

  Pris i april/mai fra kr 3100,- inkl. mva. Resten av året fra kr 3300,- inkl mva.

  Klikk her for å booke time
 • Fluid Film hovedbehandling

  Hovedbehandling

  Hovedbehandlinga omfatter i tillegg til Standardpakka demontering av innerskjermer foran og bak og sprøyting av slitasjeutsatte steder med Fluid Film fett typen Liquid AR.

  Pris i april/mai fra kr 4900,- inkl. mva. Resten av året fra kr 5100,- inkl mva.

  Klikk her for å booke time
 • Livstidsgaranti med Fluid Film antirustbehandling

  Garantibehandling

  Garantipakke innledes av en rusttest som må bestås før bilen går videre til behandlinga som er den samme som for Hovedbehandling. Bestått rusttest + Hovedbehandling er altså lik Garantipakke.

  Pris i april/mai fra kr 5900,- inkl. mva. Resten av året fra kr 6100,- inkl mva.

  Klikk her for å booke time