Våre kunder

Uttalelser og tilbakemeldinger vi har fått fra fornøyde kunder her i Norge.
Jeg har brukt oljebehandling på mine biler hos Funderud siden først på nittitallet og er meget fornøyd med resultatet. Enkelte av bilene er kjent for å være svært utsatt for rust, bl.a. en 89 modell transit, men jeg har til nå ikke hatt det minste rustproblem på noen. Jeg har vel hatt en 6–8 forskjellige biler. Nå har jeg en 13 år gammel Yaris varebil som er fullstendig rustfri etter anbefalte behandlinger. Et stort pluss også for egenkomponert skjermbuebeskyttelse. Til slutt en stor takk for varslinger og topp kundebehandling. Jeg kommer tilbake så lenge jeg har bil.
Oddvar Bergli, fornøyd kunde
Ikke hatt et eneste rustproblem på noen av mine biler
Fikk anbefaling av min bror som er utdannet bilmekaniker om å bruke dere. Han har jo sett mange biler og sa at denne type behandling er å anbefale. Som sagt så gjort. Har behandlet min bil hos dere og er meget fornøyd med resultatet. I juni har jeg ny time og ser fram til en hyggelig visitt. Koselig sted med stue hvor man kan få seg både en hjemmebakt kake og en kaffekopp mens man venter.
Lisbeth Strømnes
Meget fornøyd med resultatet
Jeg er meget tilfreds med resultatet av behandlingen. Har hatt min forrige bil, en Subaru Forester, til tre behandlinger, og nå skal jeg ha behandling nummer tre på min MB GLK. Har sendt flere kamerater til dere, og de er også av den mening at dette er veldig bra behandling. Da jeg skulle bytte inn Subaruen, trakk de automatisk kr 10.000 pga. rust på bakskjermene. Jeg aksepterte ikke dette og ba de se bedre etter. De fant ikke noe rust der og var utrolig overrasket. Da kunne jeg skryte av oljebehandlingen, og de var imponert av resultatet. Konklusjon: En meget god investering hvis man tenker å ha bilen noen år.
Frode Nordby
En meget god investering hvis man tenker å ha bilen noen år
Etter en uheldig erfaring med tradisjonell tektylbehandling, begynte jeg allerede på 1980 tallet å få mine biler understellsbehandlet med vanlig olje. Jeg kom i kontakt med Funderud Antirust for ca. 12 år siden og har siden benyttet dem jevnlig. Det er en rolig atmosfære hos firmaet der det ligger mitt inne i et landbruksområde i Eidsberg. Jeg har alltid blitt vennlig mottatt og fått en grundig orientering om behandlingen og erfaringer. Ventetiden går fort. Jeg har benyttet tiden til å gå turer i skogsområdet rundt firmaet samt drukket kaffe og lest aviser i venterommet. Jeg har to biler, en BMW 520 fra 1990 og en Volvo S80 fra 2000, som jevnlig har fått understellsbehandling hos Funderud. Jeg gikk over til lanolinolje når den kom på markedet. Det er jeg meget fornøyd med. Dagene etter behandlingen er det svært lite avrenning fra bilen i forhold til tradisjonell olje. Den hefter tydelig mye bedre til karosseriet enn den tradisjonelle oljen. Den beste attesten jeg kan gi firmaet og behandlingen, er fra årets EU kontroll hos NAF av min 28 år gamle BMW 520. Det var absolutt ingen kommentarer til rust på bilen. Jeg har anbefalt firmaet til venner og bekjente i mange år. Tore Strømme
Tore Strømme
28 år gammel bil uten rust
I en periode på 17 år har jeg fått understellsbehandlet mine egne og familiens biler med olje hos Funderud Antirust, så jeg tør si at jeg har et omfattende erfaringsgrunnlag når det gjelder understellsbehandling med olje. Før dette jobbet jeg på et understellbehandlingsverksted hvor vi behandlet biler med tradisjonell understellsbehandling med White spirit som løsemiddel. Denne behandlingen så imponerende svart og fin ut ved første øyekast og ble som andre tradisjonelle understellsbehandlingsmetoder sagt å ha en levetid på ca. tre år før ny behandling var nødvendig. Jeg hadde den gang en Honda Accord som jeg selv behandlet meget nøye med denne metoden. Året etter fant jeg imidlertid til min skuffelse sprekker og avflassing i det svarte belegget og ble rådvill om hvilken beskyttelsesmetode jeg skulle bruke for fremtiden. Da jeg fikk høre om oljebehandling hos Funderud Antirust ble jeg nysgjerrig og bestemte meg for å prøve dette. Jeg har senere fått utført 26 behandlinger på totalt 9 av mine egne og familiens biler og aldri hatt negative erfaringer. Tvert imot har jeg ved innbytte fått meget god pris for mine biler da de ikke har hatt spor av rust. Av fordeler ved oljebehandlingen hos Funderud Antirust, vil jeg fremheve oljens evne til å krype inn i plateskjøter og falser og at oljen verken kan flasse eller sprekke. Jeg kan på det varmeste anbefale arbeidet som Funderud Antirust gjør.
Knut Johansen, Fredrikstad
Knut har behandlet hele familiens biler hos Funderud i 17 år
Undertegnede har fått behandlet sin Volvo 240, 1983-modell i flere år hos Funderud Antirust med deres spesialolje. Jeg er meget fornøyd med behandlingen og måten arbeidet er utført på. Jeg har nå også fått min bil nr. 2 til behandling. Jeg har vært kunde hos Funderud Antirust i 8 år, og min gamle Volvo er så god som ny!
Med hilsen Vidar Møller, fornøyd kunde fra Moss
Fornøyd kunde i 8 år
Jeg er glad i bilen min og ønsker å ha den i mange år framover. Derfor får den i vår sin 5. behandlingen med lanolinolje. En enkel, grei og rimelig måte å holde rusten unna. For meg og bilen er rustproblemene nå en saga blott. Det er slik det skal det være å ha en bil.
Jarle Kraabøl
Enkel, grei og rimelig måte å holde rusten unna
Jeg sender herved noen betraktninger angående understellsbehandling med olje. Siden første gangs behandling den 5/10-95, har jeg fått mine 2 biler understellsbehandlet en gang pr år. Oljen trenger inn i hver minste krok og sitter meget godt fast.Dette hindrer rustangrep på en effektiv måte og forlenger bilens levetid betraktelig. Understellsbehandling med olje kan absolutt anbefales.
Hilsen Carsten Gudevold, Rolvsøy, 23/6-07
Hindrer rustangrep på en effektiv måte, og forlenger bilens levetid
Det var fint å komme til Eidsberg igjen. Dette er vel 4. eller 5. bilen jeg har til oljebehandling, og jeg må si at jeg er kjempefornøyd både med servicen og jobben som blir utført. Og det som er ekstra morsomt er jo at behandlingen virkelig virker. Alle tidligere biler som er blitt behandlet og solgt har jeg fått en god pris for, nettopp fordi det ikke har vært noe rust. Det beste eksempelet må vel være en Mercedes 200D 93 modell. Denne bilen hadde gått nesten 500 000 km og det var ikke en rustflekk. Jeg tør ikke si hva jeg fikk når den ble solgt, men det var langt over takst for å si det sånn. Så det beste rådet jeg kan gi er å reise til Funderud Antirust for en ordentlig behandling. Jeg tror til og med at bilen blir glad selv om den ikke akkurat kan uttrykke følelser.
Hans Doksum
Behandling som virkelig virker
Som kunde hos Funderud Antirust vil jeg nevne min Ford Scorpio 1986. Den har vært oljebehandlet hvert år fra 1994 og har til dags dato ikke vært rustreparert, og har ennå ingen synlig karosserirust. Jeg hadde også god nytte av oljebehandling av min Subaru pick-up 1981-modell før den ble vraket av andre grunner i 2003. Jeg har vært meget fornøyd med Funderud Antirust, som gjør en meget samvittighetsfull jobb med sin oljebehandling og sine fettfylte lister som de monterer på hjulbuene bak.
Odd Lund, Trøgstad
Funderud gjør en samvittighetsfull jobb
Har behandlet begge våre Volvoer med lanolinolje og hver gang vi har EU-kontroll får jeg spørsmål om hva den er understellsbehandlet med, da det ikke er antydninger til rust. Da henviser jeg de til Funderud Antirust, som bruker lanolinolje. Et pluss er også at du slipper å få garasjegulvet full av olje, da dette produktet sitter godt på bilen og drypper lite. Meget hyggelig betjening og at man kan slappe av med en kaffe mens man venter. Har anbefalt denne behandlingen for flere som nå har benyttet seg av Funderud antirust når de skal understellsbehandle sine biler. Kan anbefales på det sterkeste da resultatet blir veldig bra.
Jim Thorbjørn Pedersen, Mysen
Kan anbefales på det sterkeste
Min erfaring fra Fluid film lanolinolje er overraskende positivt. Tok min første understellsbehandling for min Volvo V50 hos Funderud Antirust senter i Eidsberg. Der ble jeg møtt av hyggelige medarbeidere som straks viste meg hvor jeg skulle parkere bilen. Deretter ble jeg henvist til venterommet, et flott nostalgisk hus med mye personlighet. De begynte raskt på bilen, mens jeg satt på venterommet. På venterommet har man tilgang på et godt utvalg bøker og kaffe som man kan kose seg med. De har også en flott hage der man kan sitte ute og nyte landskapet. Etter en liten stund var understellsbehandlingen gjort. Man så at de hadde vært nøye, de hadde til og med lagt teip rundt dørene så at ikke gummilistene skulle bli ødelagte. De hadde lagt et grundig lag rundt dørene og de plassene som er veldig utsatt for salt. Så mye som dem salter veiene her i Østfold, er det godt å ha i tankene at man kan kjøre på veiene med god samvittighet. “Happy bil-happy liv”. Dommen faller da på at jeg er veldig fornøyd med Fluid Film lanolinolje og den servicen man får hos Funderud Antirust senter i Eidsberg. Anbefales på det sterkeste videre!
Sigmund Kristoffersen
Overraskende positiv erfaring med Fluid Film
«Oljebehandling? Er det noe bra da?», spurte han som skulle kjøpe min gamle bil. Javisst svarte jeg, er det noe som virker så er det vel det! Olja kryper inn overalt hvor vanlig understellsbehandling ikke kommer. «Hva er dette du har på bakskjermene da?», Fettlister. Det hindrer at det ruster der hvor to av karosseriplatene møtes, bare se – ikke noe rust her! Han som var en potensiell kunde ble plutselig interessert og imponert. «Men hvor får man gjort dette da?» Funderud Antirust, svarte jeg. Du finner de på nett! Det ble salg av bil denne dagen. Lanolin oljebehandling gir en trygghet for meg, og den som kjøper bilen som er behandlet.
Hilsen meget fornøyd kunde, Thor Hagen
Oljebehandling er en trygghet både for meg og den som kjøper bilen
Jeg velger å understellsbehandle bilen min i et forsøk på å ta vare på den og beskytte den mot «saltsuppa» vi ferdes i i løpet av vinteren. Bilen er understellsbehandlet siden den var ny for snart 8 år siden, og de siste 4 årene med lanolinolje hos Funderud. Når bilen er på årlig service ved merkeverksted, har det aldri vært kommentarer om rust, selv om jeg spør spesielt om dette. Jeg ser på behandlingen hos Funderud som et rimelig tiltak for å ta vare på bilen. I tillegg er det et hyggelig sted med kaffe og lesestoff mens man venter. Jeg anbefaler stedet til venner og bekjente.
Turid Haglund
Behandlingen hos Funderud er et rimelig tiltak for å ta vare på bilen
Første gang jeg hadde bilen min til behandling hos Funderud var 18/7 2008. Og jeg vil gjerne si: Jeg er veldig fornøyd som kunde, blir tatt godt imot. Arbeidet blir utført førsteklasses etter min mening, særlig de siste behandlingene er kjempefine – ingen oljedrypping lenge etterpå, og en unik flott venterom- og plass. Jeg kommer igjen, og anbefaler andre komme hit.
Anton J. Svartrud
Førsteklasses arbeid siden 2008
Hvis du hater og misliker rust, er et besøk hos Funderud et must. Jeg har vært kunde i 30 år – meget fornøyd sådan. Har behandlet 10 biler her, ingen har hatt antydning til rust. Aldri problemer med å selge mine biler – de er jo rustfrie. I tillegg får opphengskuler og foringer en skvett. Bilen blir jo lydløs – ingen knirk fra understell her nei! Jeg anbefaler alle å prøve Fluid film. Du vil ikke angre – billig investering for et rustfritt bilhold. Vær smart og lur, dra til Funderud en tur. Følgende biler er sprøytet hos Funderud : 2 stk Audi 100., 2 stk Audi 80, Ford Granada, Mercedes 230 CE, Mercedes CLK, 2 stk BMW728 og nå BMW X5.
Åsmund Vold Hansen
Hvis du hater og misliker rust, er et besøk hos Funderud et must!
-83 Opel Record og -93 MB 220. Nå bare en bil. Den andre ble stjålet og siden solgt etter den ble funnet igjen. Den går fortsatt i bruk. Som veteran nå så er vel det bra. Får i ros for at den fremdeles går, takket være påpasselighet med understellsbehandling. -93 MB 220 får vi stadig tilbud på fordi den er i så god stand etter å ha fulgt alle intervallene med understellsbehandling. Vi er vel fornøyde med greit utført arbeid.
Arne Jacobsen
Fast kunde siden 2002
For å forlenge livet til en gammæl bil så den skal holde mange flere mil. Tok jeg en telefon til Funderud i da, døm behandlær me olje og det blir bra. Har sett noen bilær døm har gjort det me, det er ente no’ rust å se. Bør selvfølgeli’ gjøre det før rustæ dukkær opp, uansett, sier oljæ stopp.
Ø. Svendsen
Oljebehandling
Som fast kunde hos dere i flere år og med ulike biler, kan jeg trygt si at jeg har svært god erfaring med oljebehandling. Et godt eksempel er en 1988 modell Toyota Hi Ace campingbil som regelmessig har vært oljet. Selv efter nesten 400 000 km og 21 år, er bilen ren og fin under. Disse bilene var kjent for å ruste lett og mye. En Audi 100 fra 1978 har også regelmessig tatt turen til Eidsberg. Også den har holdt seg fri for rust. Jeg har anbefalt Funderud til venner og bekjente. Har svært god erfaring med jobben som gjøres der. God fagkunnskap og gode produkter.
Rune Arntzen
God fagkunnskap og gode produkter
Vinteren 2016 ble jeg fortalt av bekjente at det var et bra verksted for understellsbehandling i Eidsberg kommune, og verkstedets navn og beliggenhet. Jeg googlet Funderud på internett, og det jeg leste om dere gjorde at jeg bestilte tid på vårparten. Jeg ble godt mottatt og kunne vente i et behagelig venterom med andre som også fikk sin bil behandlet. Jeg fikk bra info om hva som var gjort, status på bilen og hvordan jeg skulle foreta renhold under i framtiden. Jeg har jo hatt bilen på bukk i et par sammenhenger i de to årene som har gått, og med mine amatørøyne ser det bra ut. Så det blir fint å få en etterbehandling i år.
Svein Gabrielsen
God mottakelse og behagelig venterom
Jeg kjøpte “ny” bruktbil våren 2014. Jeg bestemte meg da for å satse på Funderud Antirust. Dette har jeg ikke angret på. Bilen er en kostbar investering, og det gjelder å ta vare på den. I motsetning til annen understellsbehandling som legger seg som en hinne på utsiden, så trekker oljen Funderud bruker godt inn i metallet og holder rust unna. Skulle det være rust et sted, så trenger oljen inn i rusten og stopper videre rustangrep. Jo, jeg har tro på denne rustbehandlingen.
Helge Eik
Bilen er en kostbar investering, og det gjelder å ta vare på den
Behandlet hvit Ford Express med olje. Etter behandling behøvde jeg aldri mer flekklakkere på hjulbuene bak. Er veldig fornøyd med dette produktet. Har også behandlet mine 2 nåværende biler og er veldig fornøyd. Jeg kan ikke se noe rust. Bilene er henholdsvis 13 og 12 år gamle og har fått behandling omtrent hvert år. Er veldig fornøyd med servicen og behandlingen.
Bjørn E. Olsen, Fredrikstad
Veldig fornøyd med både service og behandling

Skriv en tilbakemelding

Gi oss en stjernevurdering
Skriv noe