Ofte stilte spørsmål

1 time og 30 minutter på Standardbehandling, 3 timer på Hoved- og Garanti-behandling.

Du kan bruke sitte i vår bokcafe, bruke vårt gjestenett, forsyne deg med kaffe og kaker mens du venter eller jobber.

Sti med god utsikt finner du rett over gården vår.

Du er også velkommen til å slappe av i hagen vår, eller ved dammen.

Med et ruststoppende middel har vi ikke behov for å fjerne rust.

For å kunne stoppe alvorlig rust må antirustmiddelet kunne gjennomtrenge rustporene, fortrenge fuktighet og hindre oksygen tilgang.

Grunnen til at Lanopro så effektivt klarer å fortrenge fuktighet er Lanopro’s sterke vedheft til stål, lave molekylstørrelse og overflatespenning.

Tradisjonelle antirustmidler er derimot avhengig av rustfjerning før behandling, når løsemiddlene fordamper og antirustmiddelet tørker begrenses evnen til å fortrenge fuktighet og oksygen. Dette gjør midlene avhengige av å sandblåse bort rusta for å gi en effektiv behandling. Problemet for disse midlene gjenstår innvendig i hulrom, rammer, falser og plateskjøter hvor sandblåsing er umulig.

Nei, tvert imot. I og med at Lanopro er fuktfortrengende, rusthindrende, ikke-ledende eller varmeisolerende er den som skreddersydd til elektrisk og elektronisk utstyr. At den i tillegg har svært gode smøreegenskaper, kommer som et pluss.

Lanopro lanolinolje inneholder ikke løsemidler og skal ikke tørke på understellet men fortrenge fuktighet og oksygen ved å fukte overflata. Det er derfor tilstrekkelig å rengjøre med trykkluft før behandling.

Fra 2013 til 2023 brukte vi Fluid Film som luktet noe sau spesielt 1 – 2 uker etter behandling. Lanopro lanolinolje som vi nå bruker vil på grunn av en høyere raffinering av lanolinen lukte helt minimalt etter behandling.

Hei, lanolinprodukter som Fluid Film og Lanopro stopper rust ved å fortrenge fuktighet og oksygen, sandblåsing av eventuell rust før behandling blir derfor overflødig. Tørkende antirustprodukter som Mercasol, Tectyl og Dinitrol er helt avhengig av en rustfri flate for å gi en effektiv behandling, problemet til disse midlene gjenstår i hulrom, plateskjøter og falser hvor det umulig kan sandblåses.

Både Fluid Film og Lanopro er gjennomsiktige i kontrast til Mercasol, Tectyl og Dinitrol. Mange kaller derfor behandlingen vår en ærlig understellsbehandling siden den IKKE skjuler rusta!

At vi stopper rust uten å fjerne den er ikke noe vi påstår men garanterer i form av markedets beste antirustgarantier.
Når det gjelder bruktbil over 2 år finnes det ingen alternativer til vår antirustgaranti som dekker 12 år gamle biler.

Oppsummert gjør vi en bedre jobb, på kortere tid for mindre penger med markedets beste antirustgarantier!

Imotsetning til konkurrerende metoder er vi ikke avhengig av tidkrevende steaming med påfølgende tørking, sandblåsing, maskering, eller 2 lags behandling med tørketid.

Kombinasjonen av topp morderne utstyr, markedets mest omfattende erfaring og et ruststoppende antirustmiddel gjør også behandlingstiden kort.

Siden vi bruker et løsemiddelfritt, alltid krypende middel som ikke er avhengig av en støv- og rustfri overflate, trenger vi verken steaming eller sandblåsing før behandling. Reingjøring med trykkluft og tørking av understellet med vårt 400 kilowatts tørkeanlegg er tilstrekkelig forbehandling. Fordi Lanopro-olja ikke tørker, vil den krype inn i rustporer og rustne plateskjøter hvor sandblåsing ikke kommer til. Når lanolinolja fyller rustporene, fortrenger den luft og fuktighet og fjerner forutsetninga for videre rusting. Lanopro sitter lengst der den trengs mest og synes minst, nemlig i plateskjøter, falser og hulrom. Etter behandling sparer vi ytterligere tid ved at lanolinolja verken kan eller skal tørke før bilen er klar til avhenting.

Ikke helt klok enda?

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter