Kundereferanser

Vi setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger og tilliten våre kunder har vist oss.

Funderud Antirust får min varmeste anbefaling.

Hei.
Jeg vil skrive noen få ord om mitt kundeforhold til Funderud Antirust.
Min første timeavtale var i oktober 1991.
En spennende tur.
For uten GPS og mobiltelefon skulle jeg finne veien til Eidsbergs dype skoger.
Men jeg fant frem til slutt, og ble godt mottatt av betjeningen.
Jeg ble henvist til venterommet som den gang var en litt sliten campingvogn med en bunke bilblader som lektyre.
– I dag 3. oktober 2022 var jeg på plass igjen.
31 år og 10 biler senere.
Det ble nok en hyggelig dag hos en trivelig bedrift i rustbekjempelsens tjeneste.
Og nå har de et koselig venterom med nostalgisk atmosfære.
– Jeg har i løpet av disse årene fulgt en utvikling fra
Sagkjedeolje til Lanolin. Og har i løpet av denne tiden
merket at kvaliteten på produktet stadig har blitt bedre.
Så Funderud Antirust får min varmeste anbefaling.
– Jeg skal ikke si at det blir 31 år til som kunde,
men jeg kommer tilbake til Finnestadveien 335 om to år
mvh Gjermund Hurum
Gjermund Hurum

Hvis du hater og misliker rust, er et besøk hos Funderud et must!

Hvis du hater og misliker rust, er et besøk hos Funderud et must. Jeg har vært kunde i 30 år – meget fornøyd sådan. Har behandlet 10 biler her, ingen har hatt antydning til rust. Aldri problemer med å selge mine biler – de er jo rustfrie. I tillegg får opphengskuler og foringer en skvett. Bilen blir jo lydløs – ingen knirk fra understell her nei! Jeg anbefaler alle å prøve Fluid film. Du vil ikke angre – billig investering for et rustfritt bilhold. Vær smart og lur, dra til Funderud en tur. Følgende biler er sprøytet hos Funderud : 2 stk Audi 100., 2 stk Audi 80, Ford Granada, Mercedes 230 CE, Mercedes CLK, 2 stk BMW728 og nå BMW X5.
Åsmund Vold Hansen

Fast kunde siden 2002

-83 Opel Record og -93 MB 220. Nå bare en bil. Den andre ble stjålet og siden solgt etter den ble funnet igjen. Den går fortsatt i bruk. Som veteran nå så er vel det bra. Får i ros for at den fremdeles går, takket være påpasselighet med understellsbehandling. -93 MB 220 får vi stadig tilbud på fordi den er i så god stand etter å ha fulgt alle intervallene med understellsbehandling. Vi er vel fornøyde med greit utført arbeid.
Arne Jacobsen

Enkel, grei og rimelig måte å holde rusten unna

Jeg er glad i bilen min og ønsker å ha den i mange år framover. Derfor får den i vår sin 5. behandlingen med lanolinolje. En enkel, grei og rimelig måte å holde rusten unna. For meg og bilen er rustproblemene nå en saga blott. Det er slik det skal det være å ha en bil.
Jarle Kraabøl

Overraskende positiv erfaring med Fluid Film

Min erfaring fra Fluid film lanolinolje er overraskende positivt. Tok min første understellsbehandling for min Volvo V50 hos Funderud Antirust senter i Eidsberg. Der ble jeg møtt av hyggelige medarbeidere som straks viste meg hvor jeg skulle parkere bilen. Deretter ble jeg henvist til venterommet, et flott nostalgisk hus med mye personlighet. De begynte raskt på bilen, mens jeg satt på venterommet. På venterommet har man tilgang på et godt utvalg bøker og kaffe som man kan kose seg med. De har også en flott hage der man kan sitte ute og nyte landskapet. Etter en liten stund var understellsbehandlingen gjort. Man så at de hadde vært nøye, de hadde til og med lagt teip rundt dørene så at ikke gummilistene skulle bli ødelagte. De hadde lagt et grundig lag rundt dørene og de plassene som er veldig utsatt for salt. Så mye som dem salter veiene her i Østfold, er det godt å ha i tankene at man kan kjøre på veiene med god samvittighet. “Happy bil-happy liv”. Dommen faller da på at jeg er veldig fornøyd med Fluid Film lanolinolje og den servicen man får hos Funderud Antirust senter i Eidsberg. Anbefales på det sterkeste videre!
Sigmund Kristoffersen

Behandlingen hos Funderud er et rimelig tiltak for å ta vare på bilen

Jeg velger å understellsbehandle bilen min i et forsøk på å ta vare på den og beskytte den mot «saltsuppa» vi ferdes i i løpet av vinteren. Bilen er understellsbehandlet siden den var ny for snart 8 år siden, og de siste 4 årene med lanolinolje hos Funderud. Når bilen er på årlig service ved merkeverksted, har det aldri vært kommentarer om rust, selv om jeg spør spesielt om dette. Jeg ser på behandlingen hos Funderud som et rimelig tiltak for å ta vare på bilen. I tillegg er det et hyggelig sted med kaffe og lesestoff mens man venter. Jeg anbefaler stedet til venner og bekjente.
Turid Haglund

Behandling som virkelig virker

Det var fint å komme til Eidsberg igjen. Dette er vel 4. eller 5. bilen jeg har til oljebehandling, og jeg må si at jeg er kjempefornøyd både med servicen og jobben som blir utført. Og det som er ekstra morsomt er jo at behandlingen virkelig virker. Alle tidligere biler som er blitt behandlet og solgt har jeg fått en god pris for, nettopp fordi det ikke har vært noe rust. Det beste eksempelet må vel være en Mercedes 200D 93 modell. Denne bilen hadde gått nesten 500 000 km og det var ikke en rustflekk. Jeg tør ikke si hva jeg fikk når den ble solgt, men det var langt over takst for å si det sånn. Så det beste rådet jeg kan gi er å reise til Funderud Antirust for en ordentlig behandling. Jeg tror til og med at bilen blir glad selv om den ikke akkurat kan uttrykke følelser.
Hans Doksum

Hindrer rustangrep på en effektiv måte, og forlenger bilens levetid

Jeg sender herved noen betraktninger angående understellsbehandling med olje. Siden første gangs behandling den 5/10-95, har jeg fått mine 2 biler understellsbehandlet en gang pr år. Oljen trenger inn i hver minste krok og sitter meget godt fast.Dette hindrer rustangrep på en effektiv måte og forlenger bilens levetid betraktelig. Understellsbehandling med olje kan absolutt anbefales.
Carsten Gudevold

28 år gammel bil uten rust

Etter en uheldig erfaring med tradisjonell tektylbehandling, begynte jeg allerede på 1980 tallet å få mine biler understellsbehandlet med vanlig olje. Jeg kom i kontakt med Funderud Antirust for ca. 12 år siden og har siden benyttet dem jevnlig. Det er en rolig atmosfære hos firmaet der det ligger mitt inne i et landbruksområde i Eidsberg. Jeg har alltid blitt vennlig mottatt og fått en grundig orientering om behandlingen og erfaringer. Ventetiden går fort. Jeg har benyttet tiden til å gå turer i skogsområdet rundt firmaet samt drukket kaffe og lest aviser i venterommet. Jeg har to biler, en BMW 520 fra 1990 og en Volvo S80 fra 2000, som jevnlig har fått understellsbehandling hos Funderud. Jeg gikk over til lanolinolje når den kom på markedet. Det er jeg meget fornøyd med. Dagene etter behandlingen er det svært lite avrenning fra bilen i forhold til tradisjonell olje. Den hefter tydelig mye bedre til karosseriet enn den tradisjonelle oljen. Den beste attesten jeg kan gi firmaet og behandlingen, er fra årets EU kontroll hos NAF av min 28 år gamle BMW 520. Det var absolutt ingen kommentarer til rust på bilen. Jeg har anbefalt firmaet til venner og bekjente i mange år. Tore Strømme
Tore Strømme

Bilen er en kostbar investering, og det gjelder å ta vare på den

Jeg kjøpte “ny” bruktbil våren 2014. Jeg bestemte meg da for å satse på Funderud Antirust. Dette har jeg ikke angret på. Bilen er en kostbar investering, og det gjelder å ta vare på den. I motsetning til annen understellsbehandling som legger seg som en hinne på utsiden, så trekker oljen Funderud bruker godt inn i metallet og holder rust unna. Skulle det være rust et sted, så trenger oljen inn i rusten og stopper videre rustangrep. Jo, jeg har tro på denne rustbehandlingen.
Helge Eik

Gi oss din tilbakemelding

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter