Markedets beste garanti

Med over 50 års erfaring, testing og utvikling har vi perfeksjonert vår antirustbehandling. Dette er ikke bare en påstand men noe vi garanterer, derfor får du markedets desidert beste antirustgaranti hos oss.

Din forsikring mot gjennomrustning!

Vi gir garanti mot gjennomrusting av understellet på bilen i hele bilens levetid. Det gjelder deler som kanaler, travers, hjuloppheng, ramme, rammevanger og fjærtårn, uansett om det ruster utenfra eller innenfra.

Siden Lanopro lanolinolje kan stoppe rust uten å fjerne den betyr dette at vi kan gjøre en bedre jobb på kortere tid for mindre penger enn tradisjonelle antirustverksteder. Dette avspeiles i garantiene våre.

Vi gir deg garantien du har behov for

For hva er rustgarantien verdt dersom du ikke får dekket reparasjonen i praksis?

Følgende går igjen hos alle de største bilmerkene med små variasjoner i formuleringen:

Fabrikkgarantien

Denne rustgarantien dekker gjennomrusting av karosseriplater (hull som oppstår fra innsiden ut) som en følge av material- eller produksjonsfeil i 12 år, uansett kjørelengde.

Teknisk Konsulent Audun Bergerud i NAF sier:

Hvis du leser det med liten skrift i 12-års garantien mot rust, står det ofte at ”rusten må komme innenfra”. Det gjør den nesten aldri.

De fleste gjennomrustinger skyldes fuktig klima, salt og hjulsprut. Siden disse miljøfaktorene ikke er relatert til material- eller produksjonsfeil dekker naturligvis ikke fabrikkgarantien disse gjennomrustingene.

Når gjennomrusting skjer, er det svært vanskelig å fastslå hvilken side rusten startet på, spesielt hvis hullet ikke oppdages umiddelbart. Derfor kan bilforhandleren hevde at rusten startet utenfra og avvise garantikravet, uten at bileieren kan motbevise det. I tillegg må det påvises material- eller produksjonsfeil, noe som ofte er umulig.