Markedets beste garanti

Med våre behandlinger sikrer du deg jobben gjort effektivt, av erfarne folk og med de beste produktene.

Din forsikring mot gjennomrustning!

Når vi sier at Lanopro lanolinolje er markedets beste antirustmiddel, er ikke dette noe vi påstår, men noe vi garanterer i form av markedets beste antirustgaranti.

Siden Lanopro lanolinolje kan stoppe rust uten å fjerne den betyr dette at vi kan gjøre en bedre jobb på kortere tid for mindre penger. Dette avspeiles i garantiene våre som er langt bedre enn konkurrentenes.

Fabrikkgarantien – den falske tryggheten

Hva er rustgarantien verdt dersom du ikke får dekket reparasjonen i praksis?

Den følgende rustgarantien går igjen hos alle de største bilmerkene med små variasjoner i formuleringen:

Rustgaranti
Denne rustgarantien dekker gjennomrusting av karosseriplater (hull som oppstår fra innsiden ut) som en følge av material- eller produksjonsfeil i 12 år, uansett kjørelengde.

Sitat fra Motor om rustgarantier om bilmerker generelt:

– Vi får henvendelser fra mange medlemmer som har fått rust på bilen, men som sliter med å få forhandleren til å utbedre skadene som de tror den 12 år lange garantien mot rust dekker. Reklamen sier ikke noe om det som står med liten skrift i vilkårene. Der står det som regel noe om at ”rusten må komme innenfra”. Det betyr at rust som starter på utsiden ikke dekkes, sier teknisk konsulent Audun Bergerud i NAF.

De fleste gjennomrustinger skyldes fuktig klima, salt og hjulsprut. Disse problemer oppstår vanligvis utenfor vår kontroll og er ikke relatert til material- eller produksjonsfeil. Derfor dekker garantien sjelden gjennomrustinger. Når gjennomrusting skjer, er det ofte vanskelig å fastslå hvilken side rusten startet på, spesielt hvis hullet ikke oppdages umiddelbart. Bilforhandleren kan hevde at rusten startet utenfra og avvise garantikravet, og bileieren har ofte liten mulighet til å bevise det motsatte. I tillegg må det også påvises material- eller produksjonsfeil for at garantien skal dekke gjennomrustingen, noe som ofte er en utfordring.

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter