Lokari

Den beste beskyttelsen av hjulkassene!

Beskytt hjulkasse og hjulbuen mot slitasjen

Når hjulspruten treffer stålet i hjulhuset blir det stor slitasje og rustproblemet viser seg raskt på de mest utsatte stedene. Med Lokariskjermer montert stopper hjulspruten mot plasten mens lanolinolja på innsiden vil bli liggende og beskytte mot rust. Tradisjonelle hjulbuer har en dobbel hjulbuekant hvor saltvann trenger inn og rustprosessen starter mellom de 2 platene. Dette lokale rustproblemet kan vi hindre med Fettlista men Lokariskjermer er den beste løsningen fordi den beskytter hele hjulhuset og hjulbuen. Lokariskjermer er en livsvarig løsning kontra Fettlista som bør byttes hvert 6 år.

Dobbel hjulbuekant

Tradisjonelle hjulbuer har en dobbel hjulbuekant hvor saltvann trenger inn og rustprosessen starter mellom de 2 platene. Dette lokale rustproblemet kan vi hindre med Fettlista men lokari/spesiallagde innerskjermer er den beste løsningen fordi den beskytter hele hjulhuset og hjulbuen. lokari/spesiallagde innerskjermer er en livsvarig løsning kontra Fettlista som bør byttes hvert 6 år.

Gratis rustsjekk

Fyll ut skjemaet, så ringer vi deg for å avtale tid til 3D-scanning av bilen din.

Garantibehandling

Garantibehandling hos oss er din forsikring mot gjennomrusting uansett om det ruster fra innsida eller utsida.

Vi anbefaler

Vi anbefaler også NAF «test ved kjøp» tjeneste for å sikre godkjent EU-kontroll.

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter