Lokari

Den beste beskyttelsen av hjulkassene!

Beskytt hjulkasse og hjulbuen mot slitasjen

Når hjulspruten treffer stålet i hjulhuset blir det stor slitasje og rustproblemet viser seg raskt på de mest utsatte stedene. Med Lokariskjermer montert stopper hjulspruten mot plasten mens lanolinolja på innsiden vil bli liggende og beskytte mot rust. Tradisjonelle hjulbuer har en dobbel hjulbuekant hvor saltvann trenger inn og rustprosessen starter mellom de 2 platene. Dette lokale rustproblemet kan vi hindre med Fettlista men Lokariskjermer er den beste løsningen fordi den beskytter hele hjulhuset og hjulbuen. Lokariskjermer er en livsvarig løsning kontra Fettlista som bør byttes hvert 6 år.

Dobbel hjulbuekant

Tradisjonelle hjulbuer har en dobbel hjulbuekant hvor saltvann trenger inn og rustprosessen starter mellom de 2 platene. Dette lokale rustproblemet kan vi hindre med Fettlista men lokari/spesiallagde innerskjermer er den beste løsningen fordi den beskytter hele hjulhuset og hjulbuen. lokari/spesiallagde innerskjermer er en livsvarig løsning kontra Fettlista som bør byttes hvert 6 år.

Bestill tilleggstjenester

Lokari spør vi kunden ved behandling om det ønskes montert. Er du allerede bestemt på montering kan du fylle ut skjemaet nedenfor eller informere oss ved bestilling.

Les også

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter