Antikorr er vår egenutviklede hjulbuelist som effektivt stopper og hindrer rustutvikling på hjulbuene. Vi har nå montert denne lista på ca. 12.000 biler og har meget god erfaring på dette området. Klikk her (linken fungerer dessverre ikke for øyeblikket) for å lese mer om denne rimelige og effektive løsningen for å øke bilens levetid.

Vestfold Antirust driver også med lanolinbehandling med Fluid Film. Daglig leder Oskar Schiøtz,  er en tidligere kunde av oss. De gode resultatene av oljebehandlingen som han så på sine biler, inspirerte ham til å starte sitt eget verksted i år 2000. I 2015 startet vi Oslo Antirust sammen med ham og  deler  eierskap og drift.
Niemi Lakkrust arbeider med å utbedre overflaterust på personbiler. De holder til i Øvre Eikervei 83A, 3048 Drammen, hvor de har et nært samarbeid med Buskerud Antirust AS som holder til nærmest vegg i vegg. Lakkrustproblemet  på biler kommer med alderen. Niemi Lakkrust ønsker å hjelpe bileierne med å fjerne  overflaterust på et tidlig stadium. Deres hovedfokus er trygg og holdbar behandling av rustflekker tilpasset bilens alder og eierens lommebok.

Lokari produserer innerskjermene som vi selger og monterer på bilen din. Dette er kvalitetsskjermer som er spesiallaget for en rekke bilmodeller, og som beskytter hjulkassene på en rimelig og effektiv måte. For å se om Lokari leverer skjermer til akkurat din bil, klikk her for å se deres liste over modeller.