Antikorr er vår egenutviklede hjulbuelist som effektivt stopper og hindrer rustutvikling på hjulbuene. Vi har nå montert denne listen på ca. 12.000 biler og har meget god erfaring på dette området. Klikk her (linken fungerer dessverre ikke for øyeblikket) for å lese mer om denne rimelige og effektive løsningen for å øke bilens levetid.

Vestfold Antirust driver også med oljebehandling. Daglig leder er Oskar Schiøtz, og er en tidligere kunde av oss med sin Ford Scorpio. De gode resultatene av oljebehandlingen som han så på denne bilen, inspirerte han til å starte sitt eget verksted. Vi har en del samarbeid med Vestfold Antirust, og kan anbefale dem på det varmeste.
Niemi Lakkrust arbeider med å utbedre overflaterust på personbiler. De holder til i Øvre Eikervei 83A, 3048 Drammen, hvor de har et nært samarbeid med Buskerud Antirust AS som holder til i samme lokale. Lakkrustproblemet  på biler kommer med alderen. Niemi Lakkrust ønsker å hjelpe bileierne med å fjerne  overflaterust på et tidlig stadium. Deres hovedfokus er trygg og holdbar behandling av rustflekker tilpasset bilens alder og eierens lommebok.

Lokari produserer innerskjermene som vi selger og monterer på bilen din. Dette er kvalitetsskjermer som er spesiallaget for en rekke bilmodeller, og som beskytter hjulkassene på en rimelig og effektiv måte. For å se om Lokari leverer skjermer til akkurat din bil, klikk her for å se deres liste over modeller.