Dersom du ønsker å ta vare på bilen din, er antirustbehandling en nødvendighet.

Alle nye biler kommer med rustgaranti, men den har mange forbehold og begrensninger samtidig som det norske klimaet er langt tøffere enn klimaet i landene hvor bilene er laget. Riktig rustbehandling gjør at bilen lever lenger, den er mer verdt dersom du vil selge, og ikke minst er du tryggere på veien.

Derfor må du understellsbehandle bilen din

Hvert år spres det flere hundre tusen tonn med salt på norske veier. Kombinert med et vått klima, får dette konsekvenser for bilens understell. Kombinasjonen av vann og salt setter i gang en oksyderingsprosess, som på godt norsk betyr rust.

Vann i seg selv setter i gang rustprosessen, men med salt får prosessen virkelig fart.

Derfor må du forebygge rust på bilen din!

I tillegg til å senke bilens verdi, kan rust på understellet føre til alvorlige feil på bremser og bærende konstruksjoner på bilen.

Når bør jeg understellsbehandle bilen?

Vi anbefaler å starte rustbehandlingen så tidlig som mulig, men det er nesten aldri for sent. Hos Funderud Antirust bremser og stopper vi daglig understellsrust både på gamle og relativt nye biler.

Fordi det alltid vil være lettere å forebygge enn å reparere, er det en fordel å starte understellsbehandlinga så tidlig som mulig.

Understellsbehandler du en bil som er under tre år gammel hos oss, kan vi tilby livstidsgaranti mot gjennomrusting under forutsetning at du følger opp behandlingen etter våre anvisninger. På tilsvarende måte kan vi tilby tiårsgaranti på biler som er under 10 år ved førstegangsbehandling hos oss.

Les alle positive tilbakemeldinger vi har fått fra våre kunder her.