Odd Funderud avslutter en sveisereparasjon på løftebukken vi kjøpte i 1970.

Sommeren 1970 kjøpte Odd Funderud den første billøftebukken og en brukt kompressor. Odd er faren til Matti, som har vært daglig leder siden 1988. Tanken var at dette utstyret gjorde det mulig å reparere, og understellsbehandle egne biler med olje. På denne tiden var det mange i Østfold som behandlet bilene sine med spillolje, transformatorolje eller girolje, noen ganger med innblandet diesel eller White spirit. Om ikke Odd var den første, så var han i hvert fall en av de første som brukte fabrikkny olje, nærmere bestemt sagkjedeolje, til understellsbehandling. Han startet med å behandle sine egne biler, og etter hvert bilene til naboer, venner og kjente. Han startet også med sveisereparasjoner, noe som trengtes på bilene som dengang manglet innerskjermer og understellsdeksler og dessuten var dyre i innkjøp.

I 1988 traff Matti og Anne-Brit hverandre. De trengte  inntekter til sin nyetablerte familie. Hva var vel da mer naturlig enn å utvide den allerede eksisterende aktiviteten med understellsbehandling?

Den 29. juli 1988 sto den første annonsa for understellsbehandlinga på trykk i lokalavisa Indre Smaalenenes Avis, kundene ringte og vi var i gang! Den første høsten behandlet vi  300 biler og skjønte at dette var liv laga.

I 1994 starta vi bygginga av nytt kontorbygg /venterom/snekker-/møbeltapetseringsverksted.