NRK innslag

Ingrid M. Langvik kom på besøk i forbindelse nytt antirustmiddel som vi tok i bruk til understellsbehandling-

De var først her i landet med å bruke lanolinolje på biler. Her har det trillet inn biler fra både Bergen og Trondheim. Men nå tar flere etter, så Funderud holder også kurs for firmaer fra hele landet.

Les hele saken her >

TV2 Broom

Din side

Smaalenenes avis

Forum

«Var hos Funderud i går for å få 90n oljebehandlet i hulrom og understell. Ble imponert over innsatsen… var litt skeptisk til å la andre gjøre jobben. Men, det viste seg at Matti Funderud var vel så grundig som jeg ville ha vært. Vi tok en del kontrollsjekker underveis, og olja så ut til å komme til overalt. Funderud brukte høyttrykkskompressor og termosatstyrt varme i slangen, noe som ga en fin oljetåke ut fra dysa. Fikk forresten også satt på noen lister med fett på plateskjøtene i hjulbuene bak. «

Innleggsskribent Vegard, Norsk Landcruiser klubb
«Undertegnede og flere andre klubb medlemmer har i en årrekke benyttet Funderud Antirust i Eidsberg i Østfold, som eies og drives av ekteparet Funderud.

Norsk CX klubb og undertegnede er fullt ut uavhengige av selskapet, men vil likevel omtale det som et anbefalelsesverdig sted. Funderud har nemlig spesialisert seg på franske biler, og i særdeleshet kjenner han godt våre CX modeller. I tillegg blir vi tatt meget godt i mot når vi kommer med våre sære franske CX-biler. Det kan være en fordel slik vi ser det.»

Citroën-entusiast Trond B. Svendsen, Citroen CX Klubb

«Da jeg hadde GT, brukte jeg Funderud Antirust. Hadde ingenting å utsette på resultat eller service.»
«Selv vil jeg anbefale oljebehandling. Fluidfilm er fine greier, og Funderud Antirust er ledende.»
«Jeg har kommet frem til at det er Fluidfilm på meg også. Behandlet Defenderen med en gang jeg fikk den sørpå. Og det skal jeg fortsette med.»

Forskjellige innleggsskribenter, Mc siden