Sprekking og flassing kommer som en følge av at løsemiddelet forlater antirustmiddelet.
Siden Fluid Film er løsemiddelfri vil den aldri sprekke eller flasse, Fluid Film har også en unik egenskap til å ikke tørke med tiden slik vanlige oljer gjør.

Andre spørsmål og svar i samme kategori:

Hva er forskjellen på Fluid Film og Mercasol?

Vi har laget en oversikt som du kan se i Antirustmiddeloversikten
mer

Er det mulig å få Tectylert bilen vår hos dere?

Nei. Vi bruker ikke Tectyl og kan derfor heller ikke Tectylere biler. For mange er en Tectylering synonymt med en understellsbehandling, uansett middel. Men strengt tatt må begrepet knyttes til middelet Tectyl, og det er altså ikke det middelet vi bruker.
mer

Kan vi få understellsbehandlet bilen vår med Tectyl hos dere?

Nei, vi bruker ikke Tectyl i vår antirustbehandling.
mer

Kan Fluid Film tiltrekke seg mus i bilen?

Vi har aldri fått tilbakemelding fra kunder om museproblemer etter rustbehandling med Fluid Film, men spørsmålet dukker opp såpass ofte at en kan undres om det er konkurrentene som ønsker å holde liv i spørsmålet.
mer

Gir ikke Fluid Film en plagsom sauelukt?

Det er riktig at en Fluid Film-behandla bil vil lukte lanolin ei tid etter behandling. I vår kundeundersøkelsen fra et par år tilbake, svarte 97 % av kundene at lukta ikke var et problem.
mer

Kan Fluid Film skade elektrisk utstyr, følere og elektronikk?

Nei, tvert imot. I og med at Fluid Film er ikke-ledende, fuktfortrengende, rusthindrende og ikke varmeisolerende er den på alle måter gunstig å bruke ved behandling av elektrisk og elektronisk utstyr. Sprayutgaven av Fluid Film NAS er derfor populær som elektrospray. At den i tillegg har svært gode smøreegenskaper, kommer som et pluss.
mer

Det høres ut som Fluid Film har mange fordeler, men den har vel også noen ulemper?

Selvfølgelig. Alle midler og metoder har sine fordeler og ulemper. I og med at Fluid Film NAS er ei olje som ikke tørker, har den ikke den samme slitestyrken som et tørkende middel. Derfor er intervallet 2 år og ikke 3 år som løsemiddelbaserte alternativer. Behandlingen vår er mye enklere så selv med et kortere intervall koster det ikke nødvendigvis mer enn løsemiddelbaserte alternativer.
mer

Det høres ut som Fluid Film har en enkel behandlingsprosedyre?

Ja, det er riktig. Siden verken steaming eller rustfjerning er nødvendig, forenkles behandlinga. Dette gjør det billigere for kunden, i tillegg til at det kan gjøres mens kunden venter.
mer

Må dere ikke fjerne salt fra understellet for at behandlinga skal være effektiv?

Nei. Som du kan lese mer om på siden derfor valgte vi Fluid Film, starta suksessen med sprøyting av middelet på de saltvannsvåte veggene i ballasttankene på marineskip under andre verdenskrig. Fordi olja virker som en isolator og hindrer elektronstrømmen fra de rustne veggene, kan vi si at Fluid Film inaktiverer saltet. Vår praktiske erfaring gjennom 52 år og 68 000 behandlede biler, bekrefter at dette er riktig.
mer