Rustbeskyttelse av veteranbiler

Stopp rusta på veteranbilen din
– for alltid!

Fordi du som veteranbileier har investert tid, arbeid og penger i bilen, vil du at den skal beholde sitt utseende og verdi. Gjennomrusting i understellet kan i verste fall medføre kjøreforbud eller bytting av deler som er vanskelig og kanskje umulig å skaffe. Mye av verdien til en veteranbil ligger i at den er mest mulig orginal og for hver del som byttes ut reduseres verdien.

Bare det beste er godt nok for entusiastene

Med det beste antirustmiddelet på markedet, er vi alene om å garantere at vi kan stoppe etablert rust. Dette er viktig fordi veteranbiler kan ha rust som er umulig å fjerne uten utskifting av deler. Vår generøse og omfattende garanti viser hvor effektive vi er mot rust også på veteranbilen din selv om den er for gammel til å få rustgaranti.

Hvordan fungerer det?

Lanopro lanolinolje er unikt på grunn av følgende egenskaper:

– Stopper eksisterende rust
– Suverent smøremiddel
– Unik elektrospray
– Rustløsende
– Kryper alltid
– Tørker ikke

Lanorpo lanolinolje fjerner forutsetningene for rust ved å fortrenge fuktighet og oksygen. Veteranbiler har ofte mange mekanisk bevegelige deler som har stor fordel av smøreegenskapene til Fluid Film. Mange kunder gleder seg over knirkelyder som har forsvunnet etter behandling.

Ved siden av å være et utmerket smøremiddel, hindrer middelet dårlig kontakt i jordingspunkter og kabelsko. Når det gjelder rustløseregenskapene, hører vi ikke sjelden fra veteranbileiere som opplever at bolter og muttere som har vært fastrusta, kan løsne etter en langtidsvirkning av midlet.

En annen viktig fordel for veteranbilen som sjelden eller aldri kjøres på våte veier, er at intervallet mellom hver behandling kan økes betraktelig. Når den i tillegg kjøres lite, kan den første behandlingen gi en fullverdig effekt i mange år.

Vi er best der det ruster mest!

Gratis rustsjekk før EU-kontrollen

Fyll ut skjemaet, så ringer vi deg for å avtale tid til gjennomgang av bilen din.

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter