Etter behandling

Takk for at vi fikk hjelpe deg med rusten din! Her har du litt informasjon og svar på spørsmål som ofte dukker opp etter en behandling hos oss.

Ofte stilte spørsmål

Uten et rent underlag vil maling eller løsemiddelbaserte antirustmidler ikke hefte på underlaget og er derfor helt avhengig av å steame understellet. Fluid Film lanolinolje derimot inneholder ikke løsemidler og skal ikke tørke på understellet men fortrenge fuktighet og oksygen ved å fukte overflata. Det er derfor tilstrekkelig å rengjøre med trykkluft før behandling.

Nei, det er den ikke – den er bedre! Dette er ikke bare en løs påstand, men derimot noe vi garanterer. Ingen konkurrenter i markedet gir garanti på biler som er inntil 10 år ved førstegangsbehandling. Disse bilene får ved oppfølging 10 års garanti, det vil si maksimalt til de er 20 år gamle.

Som eneste kjede i markedet, tilbyr vi også livstidsgaranti på biler som kommer til første behandling før de er 3 år gamle under forutsetning av at de følger opp innkallingene våre.

Fordi vi bruker et løsemiddelfritt, alltid krypende middel som ikke er avhengig av en støv- og rustfri overflate, trenger vi verken steaming eller sandblåsing før behandling. Reingjøring med trykkluft og tørking med vårt 400 kilowatts tørkeanlegg er tilstrekkelig forbehandling. Fordi Lanopro-olja ikke tørker, vil den krype inn i rustporer og rustne plateskjøter hvor sandblåsing ikke kommer til. Når lanolinolja fyller rustporene, fortrenger den luft og fuktighet og fjerner forutsetninga for videre rusting så lenge olja er til stede. Lanopro sitter lengst der den trengs mest og synes minst, nemlig i plateskjøter, falser og hulrom. Etter behandling sparer vi ytterligere tid ved at lanolinolja verken kan eller skal tørke før bilen er klar til avhenting.

Nei

Ja, det er riktig. Siden verken steaming eller rustfjerning er nødvendig, forenkles behandlinga. Dette gjør det billigere for kunden, i tillegg til at det kan gjøres mens kunden venter.

Sprekking og flassing kommer som en følge av at løsemiddelet forlater antirustmiddelet.
Siden Lanopro er løsemiddelfri vil den aldri sprekke eller flasse, Lanopro har også en unik egenskap til å ikke tørke med tiden slik vanlige oljer gjør.

Selvfølgelig. Alle midler og metoder har sine fordeler og ulemper. I og med at Lanopro er ei olje som ikke tørker, har den ikke den samme slitestyrken som et tørkende middel.
Derfor er intervallet 2 år og ikke 3 år som løsemiddelbaserte alternativer. Behandlingen vår er mye enklere så selv med et kortere intervall koster det ikke nødvendigvis mer enn løsemiddelbaserte alternativer.

I dag kommer så å si alle biler nå med innerskjermer både foran og bak, i tillegg til heldekkende deksler på understellet. Dette passer veldig godt sammen med Lanopro.

Spruten stopper mot plasten og middelet vårt ligger beskytta på innsida. På denne måten kan Lanopro, krype og hindre rust i en lengre periode. På de delene som er slitasjeutsatt og ikke er beskyttet av deksler, bruker vi Lanopro-fett. Denne har høyere slitestyrke, enn er produktet vi bruker i hulrom og bak deksler.

Nei, tvert imot. I og med at Lanopro er ikke-ledende, fuktfortrengende, rusthindrende og ikke varmeisolerende er den på alle måter gunstig å bruke ved behandling av elektrisk og elektronisk utstyr. At den i tillegg har svært gode smøreegenskaper, kommer som et pluss.

Lanopro vil på grunn av en høyere raffinering av lanolinen lukte helt minimalt etter behandling.

Nei, vi bruker ikke Tectyl i vår antirustbehandling.

Nei. Vi bruker ikke Tectyl og kan derfor heller ikke Tectylere biler. For mange er en Tectylering synonymt med en understellsbehandling, uansett middel. Men strengt tatt må begrepet knyttes til middelet Tectyl, og det er altså ikke det middelet vi bruker.

Vi har laget en oversikt som du kan se i Antirustmiddeloversikten.

Bestill tilleggstjenester

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter