Hvor stort er problemet?

Alvorlig rammerust på Nissan Navara er så vanlig at et søk på finn.no viser et betydelig antall annonser som informerer om rammeknekk som følge av rust, at det trengs sveising eller at det allerede er reparert. Dersom ramma har flere gjennomrustinger og kanskje på vanskelig tilgjengelige steder, kan det være nødvendig å bytte ramme i stedet for å sveise den. Ramme til Nissan Navara koster omtrent 100 000 kroner, å bytte den koster mellom 30 og 60 000 kroner i arbeid.

Hentet fra Finn.no:
Her ser du et utvalg rustrelaterte reparasjoner du risikerer å måtte ordne før EU-godkjenning:

 

  1. Ramme: Utbedringspris 5000 – 160 000 kroner
  2. Bremserør: Utbedringspris 1 000 – 25 000 kroner
  3. Servorør: Utbedringspris 10 000 – 20 000 kroner
  4. Påfyllingsrør: Utbedringspris 2 000 – 8 000 kroner
  5. kanaler: Utbedringspris 2 000 – 30 000 kroner
  6. traverser: Utbedringspris 20 000 – 35 000 kroner
  7. bærebruer: Utbedringspris 8 000 – 30 000 kroner
  8. Rammevanger: Utbedringspris 2 000 – 12 000 kroner
  9. understell: Utbedringspris 2 000 – 25 000 kroner

Stopp rusta, spar penger!

Fluid Film lanolinolje gjennomtrenger rustporene, fortrenger luft og fuktighet og fjerner forutsetningene for videre rusting. Dermed unngår du kostnadene som påløper som en følge av rust. I en utvidet behandling sprøyter vi hele undestellet, dette inkluderer alle hulrom og alle flater.

Spesialtilpassa innerskjerm til Nissan Navara

Når hjulspruten treffer hjulopphenget i hjulhuset, blir det stor slitasje på ramma og rustproblemet viser seg raskt på de mest utsatte stedene. Med spesialtilpassa innerskjermer montert, stopper hjulspruten mot plasten mens lanolinolja på innsiden vil bli liggende og beskytte mot videre rusting. Spesialtilpassa innerskjermer er en varig løsning som vil gi god beskyttelse selv om det skulle gå lenge til neste behandling. Arbeidet vårt med Lokarimontering danner grunnlaget for vår utvikling av spesialtilpassa innerskjermer. Fordi dette krever ambisjoner, presisjon, og erfaring, er det ingen andre som har adoptert dette konseptet.

Markedets beste antirustgaranti

Vi er best der det ruster mest!

Når vi sier at vi har den mest omfattende erfaringen, det mest avanserte utstyret og markedets beste antirustmiddel, er ikke dette noe vi påstår, men noe vi garanterer i form av markedets beste antirustgaranti.

Siden Fluid Film lanolinolje kan stoppe rust uten å fjerne den, betyr dette at vi kan gjøre en bedre jobb på kortere tid for mindre penger. Dette avspeiles i garantiene våre som er langt bedre enn konkurrentenes.

Garantibestemmelser og vilkår

Skjema som følger garantibehandling
(klikk for større versjon)

Gratis rustsjekk før EU-kontrollen

Fyll ut skjemaet, så ringer vi deg for å avtale tid til gjennomgang av bilen din. Vi tar inn bilen på løftebukken, demonterer deksler før vi rengjør med trykkluft og inspiserer bilen grundig for å avdekke gjennomrusting. Etter avtale kan vi sette av tid til en understellsbehandling rett etter rustkontrollen slik at du slipper en ekstra tur for å ta behandlingen. Skulle det vise seg at det er rustskader som må utbedres, kan vi tipse om aktuelle verksteder. Etter at skadene er utbedret, er det viktig at du kommer tilbake til understellsbehandling for å hindre videre rusting.