Historien om 2 identiske biler

Livs Honda HR-V fikk dødsdommen i EU-kontrollen på grunn av alvorlige rustskader. I sorgen over rustvraket lette hun etter en tilsvarende Honda HR-V med godkjent EU-kontroll, da skjedde det noe uventet…

Glitrende google anmeldelse

Et internett-søk ledet henne til Google-anmeldelsen fra Erik, som skrøt av sin rustfrie Honda HR-V. Den var nemlig understellsbehandlet hos Funderud Antirust!

Se hvordan understellsbehandlingen utgjorde forskjellen mellom et totalt rustødelagt og et rustfritt bilunderstell!

En lykkelig slutt

Historien ender med at Liv, takket være Funderud Antirust, fikk sin neste bil antirustbehandlet og Erik fikk en ny venn. Dette er en fortelling om håp, ekspertise og hvordan riktig vedlikehold kan skape varige verdier. Funderud Antirust ble ikke bare en redning for Liv, men også en partner hun kunne stole på i årene som kom.

Gratis rustsjekk av bilen din!

Er du som Liv og har ikke sjekket tilstanden på bilunderstellet ditt? Kanskje du risikerer å måtte kassere bilen din på grunn av rust ved neste EU-kontroll? Eller er den bedre enn du fryktet?

Funderud Antirust inviterer deg til åpen dag hvor du får en gratis rustkontroll. Oppdag hvordan Funderuds ekspertise kan forlenge levetiden på bilen din, akkurat som de gjorde for Liv og Erik.

Hvor, når og hvordan?

Funderud Antirust AS
Finnestadveien 335
1880 Eidsberg

28.08.2024
07:30 – 15:30

Det serveres kaffe, vafler og pølser.
Funderud Antirust løfter opp bilen og undersøker bilunderstellet.

Les også

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter